Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-به نظر می‌رسد علیرضا پناهیان، منبری اصولگرا و نایب رئیس پیشین قرارگاه عمار، این روزها مأموریتی برای خود تعریف کرده؛ چرا که درصدد است با تاکتیک تخریب مجلس شورای اسلامی و قوه مجریه در تریبون‌های مختلف، ضمن ایجاد دوقطبی بین جریان‌های سیاسی کشور، نمایندگان مطلوبش را راهی بهارستان کنند.

هرچند انتقاد به مجلس و قوه مجریه غیر همسو از سوی حجت‌الاسلام پناهیان، روحانی نزدیک به جریان پایداری پدیده تازه‌ای نیست، اما انتقادات مکرر گاهی همراه با توهین‌ او و همچنین دعوت تعدادی از فعالان سیاسی اصولگرا از او برای شرکت در انتخابات، شائبه انتخاباتی بودن این اظهارات را تقویت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بااین‌حال، پناهیان برای انتخابات مجلس ثبت‌نام نکرد و به انتقادات خود نیز ادامه داد. شاید تاکتیک طیف نزدیک به او در انتخابات پیش رو، سوار شدن بر موج حملات او به برخی چهره‌ها و همچنین نهادهای انتخابی مردم است تا بتوانند صندلی‌های مجلس شورای اسلامی را فتح کنند.

او اخیراً در توییتر خود با زدن چند اتهام به علی مطهری بدون ذکر نامش، می‌پرسد: «آیا شورای نگهبان او را تأیید صلاحیت می‌کند؟»

یکی از اظهارات جنجالی اخیر او، انتقادش از نمایندگان مردم به خاطر رأی ندادن به مصوبه شفافیت آرا بود که البته با واکنش‌های گسترده‌ای روبه‌رو شد و بسیاری آن را توهین محض و پایین آوردن شأن خانه ملت دانستند. اوایل شهریورماه سال جاری، سخنرانی‌ای از پناهیان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که خطاب به نمایندگان مجلس گفته بود:«آی مجلس شورای اسلامی؛ آدم باش! کی به شما حق داده شفاف رأی ندید! بگو چه غلطی دارید می‌کنید!؟ چی رو دارید از ملت پنهان می‌کنید؟» این سخنان پناهیان با واکنش گسترده نمایندگان مجلس و سیاسیون مواجه شد. محمد کاظمی، نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس با وارد ندانستن انتقادات این چهره روحانی به طرح شفافیت آرای نمایندگان به خبرآنلاین گفت: «آقای پناهیان به این امر نیز جاهل و ناآگاه است که منبری که ایشان روی آن سخن می‌گوید، مردم آن را به‌عنوان جایگاه پیامبر می‌شناسند. متأسفانه ایشان واعظ غیر متعظ شده است، واعظی که می‌خواهد روی منبر مردم را وعظ کند باید قبل از آن خودش اخلاق، ادب، متانت و حرمت را یاد گرفته باشد، بعداً از این منبر مردم را موعظه کند. پس ابتدا باید برای ایشان کلاس ترتیب داده و ایشان نسبت به شناخت قوانین کشور یک دوره کارآموزی طی کنند.»

بااین‌وجود، روزنامه کیهان عملکرد پناهیان را پیگیری یک مطالبه عمومی مطرح کرد و در این‌باره نوشت: «حجت‌الاسلام پناهیان از جوانان خواست تا شفافیت آرا و عملکرد نمایندگان را به‌صورت یک مطالبه عمومی پیگیری کنند، اما همین اظهارات باعث شد تا مخالفان شفافیت، او را با الفاظی زشت و توهین‌آمیز، خطاب قرار دهند.»

اندکی بعد، ۲۲ شهریورماه  پناهیان که تریبون سخنران پیش از خطبه نماز جمعه تهران را در اختیار داشت، گفته بود: «انتخابات مجلس یکی از موقعیت‌هایی است که برخی می‌خواهند از آن سوءاستفاده و آن را دوقطبی کنند»، این‌ در حالی بود که بسیاری علت سخنرانی‌های مکرر پناهیان و تاختنش به برخی جریانات سیاسی را ایجاد فضایی دوقطبی و تلاشش برای راهیابی کاندیدای موردنظرش به مجلس شورای اسلامی می‌دانستند.

مطهری: مشاور عالی داشتن رهبری هم ضد ولایت‌فقیه است؟!

اخیراً هم‌بار دیگر، نائب رئیس پیشین قرارگاه عمار توپ انتقادش را به زمین نمایندگان مجلس انداخت و بدون نام بردن از علی مطهری، نماینده مجلس خطاب به او گفت: «برخی از نمایندگان اصول‎گرای مجلس که از حداقل درایت سیاسی برخوردار نیستند، می‌گویند که مجلس نباید تابع اشارات رهبری باشد، بلکه فقط باید تابع فرامین و حکم حکومتی باشد! درحالی‌که مجلسی که چنین باشد، به نقطه امید دشمن تبدیل خواهد شد و امنیت و اقتدار کشور را کاهش خواهد داد. به نماینده اصول‌گرا می‌گوییم، چرا رسانه بیگانه سخنان تو را پخش می‎کند، می‌گوید من نمی‎دانم چرا این ‎کار را می‌کند! ما باید ببینیم مواضع کدام یک از نامزدها در بی‌بی‌سی با اشتیاق پوشش داده می‌شود و به این افراد رأی ندهیم.»

اما علی مطهری انتقادات او را بی‌پاسخ نگذاشت و در جوابیه‌ای اعلام کرد: «با تعبیر ایشان که «مجلس نباید تابع اشارات رهبری باشد» و این تعبیر را به این‌جانب نسبت داده‌اند، نوعی بی‌اعتنایی بنده به رهنمودهای رهبری به مخاطب القاشده است. سخن من درباره ولایت‌فقیه که بارها تأکید کرده‌ام حاوی دو نکته اساسی است: اول این‌که برای طرح هر موضوعی در مجلس لزومی ندارد ابتدا از نظر موافق رهبری اطمینان حاصل کنیم تا مجلس به یک موجود دست‌وپا بسته تبدیل شود. بله، اگر رهبری لازم دیدند در مورد مسئله‌ای امر یا نهی کنند ۱۰۰ درصد اطاعت می‌کنیم. دوم آن‌که اگر رهبری نظری (غیر از موارد حکم حکومتی) در باب مطلبی ارائه دادند ـ گرچه معمولاً با توجه به تجربیات و بینش‌های رهبری راهگشاست ـ اما هیچ ایرادی ندارد که کسی نظر مخالفی ابراز کند و الا باید حتی مشاور عالی داشتن رهبری را امری ضد ولایت‌فقیه تلقی کنیم!»

مطهری همچنین این سخن پناهیان را خلاف مبانی علم کلام در شیعه دانست و بیان کرد: «نمی‌توانم درباره انحراف در تفسیر ولایت‌فقیه ساکت بمانم. من به فضل خداوند برای دفاع از نظام اسلامی و جایگاه واقعی ولایت‌فقیه که بزرگانی چون شهید مطهری و رهبر انقلاب در تبیین آن کوشیده و می‌کوشند و ثمره آن دین‌دار ماندن جوانان است، تهمت‌ها را به جان‌ خواهم خرید و تا زمانی که قلبم در سینه می‌تپد، درصحنه خواهم بود.»

 انتقاد به شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت‌ نمایندگان داعشی!

این روحانی نزدیک به جبهه پایداری باز هم به انتقادات توهین‌آمیز خود ادامه داد و روز گذشته در دومین یادواره شهدای مدافع حرم ایران و عراق و دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، گفت: «نمایندگان مجلسی که همفکر با غرب‌گرایان هستند هیچ تفاوتی با داعشیان ندارند و هر دو خون‌ریز هستند. یکی در جنگ، با اسلحه زنان و کودکان را به اسارت می‌برد و دیگری با کنسرت و ابزار جهنمی تهاجمی همین اقدام را انجام می‌دهد که هر دو دشمن محبت هستند.»

پناهیان همچنین در ادامه به شیوه تأیید صلاحیت شورای نگهبان انتقاد وارد کرد و گفت: «شورای نگهبان نیز در ۳۰ سال گذشته انتخابات را به وضعی رسانده که همیشه رقابت بین غرب‌زده‌ها و غیر غرب‌زده‌ها است. در هیچ نقطه‌ای از جهان انتخابات میان افرادی که نظام را قبول دارند و آنهایی که نظام را نمی‌پذیرند، برگزار نمی‌شود و دلیل اصلی آن اقدامات فرهنگی است که تاکنون انجام نداده‌ایم.» او همچنین به‌صراحت بیان کرد که نمایندگان لیبرالی در کشور ما وجود دارند که از داعش دفاع می‌کردند.

 حمله تند به رئیس‌جمهور

البته توهین‌ها و انتقادات بدون سند و مدرک پناهیان تنها به نمایندگان ختم نمی‌شود. او چند وقت قبل درباره رئیس‌جمهوری نیز گفته بود: «رئیس‌جمهور حسن روحانی تقوای سیاسی ندارد». او همچنین در جایی دیگر دامنه حملاتش را ادامه داد و رئیس‌جمهور را به دوقطبی کردن فضا متهم کرد و گفت: «خدا لعنت کند کسانی را که به این دو قطبی‌سازی‌ها دامن می‌زنند، خدا لعنت کند کسانی را که هرکسی که انتقادی می‌کند او را متهم و منتسب به یک جناح می‌دانند. این لعنتی‌ها کسانی هستند که نمی‌گذارند جامعه به جلو برود و فضای نقد و گفت‌وگوی آزاد پیش بیاید». این درحالی‌که است که پیش‌ازاین، حسن روحانی درباره اهمیت وحدت ملی صحبت کرده بود.

همین انتقادات و سخنان توهین‌آمیز باعث شد که چهره‌های مختلفی از جریانات سیاسی اصولگرا و اصلاح‌طلب به او واکنش نشان دهند. حتی محمدتقی رهبر، امام‌جمعه موقت اصفهان در واکنش به سخنان این روحانی در گفت‌وگو با روزنامه شرق بیان کرد: «نماز جمعه یک مراسم سیاسی-عبادی است و باید کانون وحدت در جامعه باشد. البته این سخن به‌ معنای آن نیست که هیچ انتقادی در آن نباید مطرح شود، بلکه اتفاقاً خطیب‌های نماز جمعه یا کسانی که پیش از خطبه به سخنرانی می‌پردازند، باید درباره امور جاری انتقاد کنند؛ اما این انتقاد باید مشفقانه و منصفانه و راهگشا باشد. نقد باید مؤثر و با لحنی ملایم باشد تا دشمنان تصور نکنند که میان مسئولان اختلاف‌های عمیقی وجود دارد.»

البته این روزها پناهیان تریبون‌های متعددی را در نماز جمعه، شبکه‌های اجتماعی، صداوسیما و منابر مراسم مذهبی در اختیار دارد و از این فرصت استفاده می‌کند و به‌جای سخن گفتن درباره مسائلی که به پیوند سیاسی- اجتماعی مسئولان و همچنین تقوای سیاسی آنها کمک کند، به ایجاد فضای دوقطبی دامن می‌زند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • شعار شدید روحانیون علیه علیرضا پناهیان و خنده او!
  • اعتراض طلاب به علیرضا پناهیان با شعار «حیدر حیدر» را ببینید | فیلم
  • ببینید | اعتراض شدید روحانیون به علیرضا پناهیان با شعار «حیدر حیدر»
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند